LA BRUSCHETTA & CO.

LA BRUSCHETTA & CO. Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 294 beoordelingen
7 apr 2021 om 23:03 Very disappointed, La Bruschetta is (was?) one my favorite pizzerie in Den Haag. The pizza was average this time and the delivery took 75 minutes when it is stated 40 minutes. Am not sure I will order here again.
3 apr 2021 om 20:26 Eten was lekker. Alleen gevraagd om de pizza’s te snijden, helaas was men dit vergeten.
18 mrt 2021 om 23:41 Vandaag pizza’s en tiramisu laten bezorgen. De pizza’s waren verrukkelijk! Zelden zulke goede pizza’s in Nederland tegengekomen. Tiramisu was redelijk klein. Volgende keer als we in Den Haag zijn kunnen we hopelijk in het restaurant genieten van de pizza.
18 mrt 2021 om 23:18 Voelt en smaakt alsof je in Italië bent, heerlijk!!!
22 feb 2021 om 16:27 Parmigiana was nothing special. Pizzas were ok but by the time they arrived they were not very hot so it they were ok: I believe they must be very good once out of oven but delivery time is out of there control.
29 jan 2021 om 21:56 The pizza is not bad, but after almost 2 hours waiting, I ended up eating a sandwich before the delivery. Terrible experience. Never again.
12 jan 2021 om 21:43 Prima pizza maar niet zo goed als verwacht na alle reviews. Een iets dikkere bodem en flinke korst, moet je misschien van houden. Niet gesneden dat vind ik altijd jammer.
10 jan 2021 om 9:29 Snelle bezorging en goede pizza’s